top

Skräddarsydda kurser och lektioner i ryska

Undervisningen i ryska bedrivs av erfaren, kreativ och trevlig lärare som givetvis har ryska  som modersmål och hög realiakompetens. Alla är välkomna: både nybörjare som inte kan ett enda ord eller studerande som redan kan en hel del till och med de som har ryska som modersmål, men vill fördjupa sig i vissa språkliga nyanser (t.ex. stilistik, uttal, myndighetsspråk).

Läraren sammanställer ett individuellt program och väljer material som motsvarar just era behov. Man tar alltid i beaktande era önskemål om studietakt, upplägg, ordförråd, mängd av teoretisk och praktisk information samt muntliga och skriftliga övningar.

Förutom den klassiska undervisningen när läraren och eleven befinner sig i samma rum erbjuder vi även moderna lösningar såsom Skype-lektioner samt coaching på distans. Dessa lösningar kan fungera som ett bra komplement till de vanliga face-to-face lektionerna. På så sätt tillförsäkras undervisningens kontinuitet.

Undervisning kan ges individuellt eller i mindre grupper.

Vill du börja läsa ”Anna Karenina”, ”Brott och straff” och ”Mästaren och Margarita” i original? Tveka inte kontakta oss i så fall!

Leo_tolstoy

Махаев_8